סגירה
(0)
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
סינונים

למה כובע קלפים

למה כובע? משחק קלפים מאתגר לפיתוח זריזות מחשבה ותפיסה חזותית. חוצים את הקלפים ל2 ערימות זהות ומחלקים בין המשתתפים. כל משתתף מניח את הקלף העליון פתוח במרכז ולוקח 4 קלפים מהקופה האישית שלו. המשתתפים מתחרים בהנחת קלפים הזהים בצורת הכובע, במילוי או ברקע שלו לקלף הפתוח במרכז מי שגמר את ערימת הקלפים שלו לוקח את הערימה הקטנה יותר. ומתחילים מחדש. שימו לב המוצר באריזה פגומה במחיר מוזל.
מחיר מקורי: 60.00 ₪
45.00 ₪
גולשים שקנו מוצר זה קנו גם

עת לתכנת עודפים

עכשיו בעודפים במחיר מבצע מיוחד. יתכן פגם קל באריזה. עת לתכנת משחק חדשני ללימוד העקרונות הבסיסיים של שפת התכנות תוך משחק והנאה. תכנות הוא תרגום פקודה לשפת מחשב שתאפשר את ביצוע הפקודה. עוזרים לקוף למצוא את הדרך אל הבננות וכותבים את הקוד שיאפשר לו לבצע את הפקודות. במשחק שיטה מיוחדת לבקרה עצמית אשר מבטיחה שילדים יוכלו לתרגל באופן עצמאי.
170.00 ₪ 75.00 ₪

לוח לט מלאכות לחיים

הכירו את לוח ל"ט מלאכות – הדרך החווייתית ללמוד הלכות שבת תוכן איכותי במשחק וכייף. בלוח איורים צבעוניים ומושכים את העין של כל אחת מל"ט המלאכות האסורות בשבת. לחצנים ישמע הילד את שם המלאכה והסבר עליה בחרוזים קליטים וקצביים.
120.00 ₪ 90.00 ₪